Zenvo TSR-S er klar til Auto Show

Zenvo til Auto Show i Odense

Den danske producent af superbiler, Zenvo, har netop meddelt, at de gæster Auto Show Denmark med deres unikke Zenvo TSR-S.

Hvis du har fulgt bare en smule med i bilverdenen det seneste halve år, så har du nok stødt på billeder eller video af en superbil med en meget speciel hækvinge. Bilen er den danske Zenvo TSR-S med den specielle Centripetal Wing, der ændrer vinkel konstant, alt efter hvordan biler drejer, accelerere eller bremser. En helt unik aerodynamisk opfindelse, som kun findes på TSR-S.

Men nu handler det ikke kun om en hækvinge, når vi snakker TSR-S. Resten af bilen er en rendyrket superbil til fingerspidserne. Motoren er en 5,8-liters V8 med to kompressorer, der giver bilen knap 1.200 hestekræfter at lege med, når speederen trædes hårdt ned.

De uhyggeligt mange kræfter giver TSR-S mulighed for at skyde til 100 km/t fra stående start på bare 2,8 sekunder. Og hvis du venter blot fire sekunder mere med pedalen til højre trådt i bund, så står der allerede 200 km/t på speedometeret – altså efter 6,8 sekunder! Det er voldsomt imponerende.

Imponerende er det uden tvivl også bare at se på Zenvo’en. Det er super brutal og super smuk på én gang. Og hvis du gerne selv vil se bilen på nærmeste hold, så skal du bare tage med til Auto Show Denmark i Odense Congress Center. Her vil bilen kunne ses på TurboDK‘s stand hele weekenden.

Du kan købe billet til showet i indgangen!

Se flere billeder af den hurtige Zenvo her: