KONKURRENCE: Vind fede donkrafte fra Cartools.dk

Vind donkraft fra cartools med auto show

Kniber det med at løfte bilen op, når du skal skifte hjul? Så deltag i konkurrencen her!

Din bil er enten ikke født med nogen donkraft overhovedet, eller også er det en fesen lille sag, der er ved at knække sammen, bare du kigger på den. Så en seriøs donkraft er et must hjemme i garagen, når du skal have din firehjulede ven op i højden.

Til Auto Show Denmark 2020 kan du møde Cartools.dk, der sælger super lækkert værkstedsgrej til gode priser. Og lige nu kan du vinde en donkraft fra Cartools.dk. Vi sætter to stk. på højkant. Den ene er en 2 tons variant med lav profil. Den anden en større 3 tons variant med højere løftehøjde. Se mere her!

Skynd dig at deltage i konkurrencen nu – så bliver du måske den heldige vinder af en af de lækre donkrafte. Vi trækker lod om de to varianter blandt de to vindere.

Du skal blot udfylde formularen herunder, så er du med i lodtrækningen.

Vinderen findes den 1. maj 2020 og kontaktes direkte. Du skal være 18 år for at deltage.

 

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig spændende nyhedsbreve fra Auto Show Denmark og Boosted.dk, som altid kan afmeldes igen. Du siger også ja tak til at modtage Bil Magasinets nyhedsbreve med spændende artikler og markedsføring om Bil Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen. Læs mere.