,

Verdenskendt diesel-drifter kommer til Auto Show Denmark 2019

black smoke racing til auto show denmark odense

Foto: M. Ovesen Photography

Det er aldrig kedeligt, når finske Black Smoke Racing giver den gas i deres voldsomme drift-maskine, der som noget helt unikt drives af en dieselmotor! Black Smoke tager turen fra Finland til Auto Show Denmark 2019 i Odense.

Tilbage i 2009 skulle finske Teemu Peltola prøve at drifte for første gang. Og for at gøre det lidt anderledes, valgte han en gammel Mercedes med dieselmotor. Men kan man virkelig drifte i en dieselbil? Det kan man absolut, og Teemu vandt det finske mesterskab allerede første år. Med sort dieselrøg væltende ud bag den gamle Mercer i hvert eneste sving – deraf navnet Black Smoke Racing.

I dag er den gamle model skiftet ud med en nyere Mercedes W203 med 2012-facelift og en 320 CDI OM648-motor specialbygget til bilen med to store turboladere fra Holset. Teemu vurderer effekten til at være omkring 750 hk og over 1.000 Nm. Det er i hvert fald rigeligt til at flå bagdækkene i stykker på alverdens racerbaner.

Teemu og resten af Black Smoke Racing er kendt over hele verden, efter at medier som The Drive, Speedhunters, Carthrottle og Jalopnik har skrevet om de imponerende præstationer med diesel-racerne. Og nu får vi i Danmark besøg af Teemu og co., når Auto Show Denmark den 17.-18. august skydes i gang for tredje år i træk.

SPAR PENGE PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KØB NU!

Publikum kan glæde dig til en oplevelse ud over det sædvanlige, når Black Smoke laver både sort og hvid røg i den store live arena til Auto Show i Odense. Herunder kan du se, hvordan det ser ud, når Teemu skyder bilen af til Gatebil:

black smoke racing til auto show

SPAR PENGE PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KØB NU!