Verdens hurtigste VW Polo har 1.400 hk

Verdens hurtigste VW Polo har 1.400 hk

En ny VW Polo GTI har 200 hk. Den hvide djævel på billederne her har syv gange så mange kræfter! Du kan se nærmere på den til årets Auto Show.

Vi har før set biler med over 1.000 hk, og det er altid voldsomt med så meget power. Men hvis effekten så skrues helt op til 1.400 hk, og motoren lægges i en lille VW Polo, der samtidig har fået monteret firehjulstræk, så er der dømt helt vanvittig performance.

Don Octane er den tyske tuner, som står bag bilen, vi taler om her. Motoren er en VR6-motor, som er tunet efter alle kunstens regler, og det vurderes, at effekten nu er oppe på omkring 1.400 hk i den lille, hvide Polo.

Bilen har kørt dragrace flere steder i verden, og tiderne taler deres tydelige sprog. Polo’en kører nu en 402-meter på 7,6 sekunder med en udgangshastighed på 283 km/t. Altså en acceleration fra 0 til 283 km/t på samme tid, som en ny GTI-bil i dag bruger på at nå 100 km/t. Det er voldsomt imponerende.

Don Octane har bekræftet, at de kommer til Auto Show Denmark med den verdenskendte VW Polo. Glæd dig til at nærstudere bilen og dens specielle teknik i Odense Congress Center.

Se mere til bilen her: