UDSTILLERINFORMATION TIL SHOWBILER

Ankomst og opstilling:
Torsdag den 18. august fra kl. 8.00 til 20.00.
Fredag den 19. august fra kl. 8.00 til 20.00.
Der kan ikke opstilles eller køres i hallerne lørdag den 20. og søndag d. 21. august (søndag først efter kl. 16). Alle stande og biler skal være klar fredag aften inden kl. 20.00. Kom derfor i god tid, da der kan være trafik inde i hallerne.

Ved ankomst til Odense Congress Center:
Når du ankommer til messecenteret, henvender du dig i udstillerskranken ved check-in, som er anvist på kortet herunder. Her oplyser du det navn, som bilen er booket ind under, og får så udleveret kort over placering, aftalt antal udstillerarmbånd og parkeringsvejledning til følgebil og evt. trailer.

Auto Show 2022 udstillerkort

Åbningstider for publikum:
Lørdag den 20. august fra kl. 10.00 til 18.00.
Søndag den 21. august fra kl. 10.00 til 16.00.
Udstillere kan komme ind en time før åbningstid og blive en time efter lukketid.

Nedtagning:
Søndag den 21. august fra kl. 16.00 må bilerne køres ud (portene er låst, så ingen biler kan forlade messen før).
Varevogne og trailere kan først køres ind i hallerne fra kl. 16.30 søndag, da biler udsluses fra hallerne først. Gods/biler, som ikke er afhentet senest mandag den 22. august kl. 16.00 uden forudgående aftale, vil blive opkrævet lejegebyr af Odense Congress Center.

Aftalen med Auto Show:
Aftalen om udstilling til Auto Show 2022 er bindende – medmindre andet er aftalt. Dette er landets største indendørs bilmesse og et kæmpe puslespil at få til at gå op. Derfor er aftalen bindende, og udeblivelse uden forudgående aftale vil medføre fakturering for pladsen efter gældende kvadratmeterpriser for udstillere.

Forsikringer:
Alle udstillingsbiler dækkes af ejernes/virksomhedens egne forsikringer. Auto Shows forsikringer dækker ikke udstillernes ejendom ved tyveri, brand, hærværk osv. Der er vagter på om dagen og aflåst med alarm om natten. Om natten er der ligeledes vagter på udenomsarealer ved messehallerne.

Vaskeplads:
Der vil være vaskeplads uden for hal C, men husk selv at medbringe vaskegrej.

Eventpiger:
Det er tilladt at have eventpiger på standen (husk at købe indgang til dem). Påklædningen skal være sømmelig, så en far/mor med sin søn/datter i hånden ikke bliver stødt. Auto Show kan afvise eventpiger, som efter vores vurdering ikke er påklædt sømmeligt. Husk på at Auto Show er en bilmesse for hele familien.

Forplejning:
Særskilt udstillercafé forefindes i lokale 26 på 1. sal over vandrehal 1, hvor der kan købes mad og drikke, som ikke er fastfood. Caféen er åben fra kl. 12.00 til 14.00 lørdag og søndag. Billetter til udstillerbespisningen kan købes i udstillerwebshoppen eller direkte i Teknisk service på messedagene. Burgere, hotdogs osv. kan købes i hele messens åbningstid flere steder i hallerne.

Overnatning:
Det er ikke tilladt at overnatte i eller omkring Odense Congress Center. Odense har massevis af muligheder. Herunder er et lille udvalg af de nærmeste steder:

Hotel Odense
0 km væk (ved messecenteret)
Bestil på: www.hotelodense.dk

Danhostel Odense
4,5 km væk
www.danhostel.dk

DCU-Odense City Camp
4,5 km væk
www.dcu.dk

City Hotel Odense
5,3 km væk
www.cityhotelodense.eu

Best Western Hotel Knudsens Gaard
5,8 km væk
www.knudsensgaard.dk

Cabinn Hotel Odense
6,9 km væk
www.cabinn.com

NYHED: Aftenarrangement for udstillere:
Holdet bag Auto Show vil gerne byde alle udstillere på en fyraftensøl, vin eller vand lørdag d. 20. august efter messens lukketid. Det foregår i vores VIP-lokale over indgangen i Jyske Bank Arena Fyn kl. 18.30 – 20.00. Herefter åbner udstillerbaren i kælderen under Hotel Odense, hvor der vil være festlig komsammen og rig mulighed for at udbygge det professionelle netværk. Tilmelding er ikke påkrævet.

Musik:
Af hensyn til publikum og andre udstillere er der en lydgrænse på maks 80 dB i udstillingshallerne. Dette håndhæves af vagt-teamet.

Brandregler for biler i hallerne:
Det er ikke tilladt at starte biler op inde i hallerne – dette vil medføre øjeblikkelig bortvisning. Følgende regler fra brandmyndighederne er gældende for alle udstillede køretøjer indendørs i messecenteret: Ved benzin og andre brændstoffer må køretøjets benzintank indeholde maksimalt 5 liter. Ved dieselkøretøjer skal tanken være fyldt helt op. For ‘almindelige’ fabriksfremstillede eller typegodkendte biler, kan køretøjets polsko/batteri forblive monteret. Andre køretøjer, herunder ikke typegodkendte, må ikke stå med spænding på efter daglig afslutning af messen. Køretøjer med ekstern strømforsyning uden ladefunktion må ikke stå med spænding på, efter daglig afslutning af udstillingen. Brintkøretøjer må ikke udstilles med brint i tank eller lignende. El-biler skal, ved udstilling, have placeret egnet slukningsmateriel på standen. Vær opmærksom på, at Beredskab Fyn vil tage stikprøver på dagen. Vær opmærksom på at det ikke længere godkendt af brandmyndigheden at bruge europapaller til opbygning af stande.

Andet:
Når standen efterlades efter endt udstilling søndag/mandag, skal standen afleveres 100 procent i samme stand, som den blev modtaget. Alle former for affald, tæpper, tape, medbragte genstande osv. skal være fjernet fra standområdet – ellers eftersendes der faktura fra Odense Congress Center på oprydning og bortskaffelse. Det er ikke tilladt at sælge/leje eller give standareal til 3. mand uden godkendelse af Auto Show Denmark. Det er som udgangspunkt ikke tilladt at ophænge noget på messens vægge. Ønsker du ophængning af banner, bagvægge mm., skal teknisk service kontaktes.

Teknisk service hos Odense Congress Center:
Har du brug for hjælp til strøm, ophængning, lys osv. efter ankomst til messen, så kontakt Jessika Harboe +45 30461858 eller jjha@occ.dk. Teknisk service holder åbent på begge opbygningsdage og i hele messens åbning. Du finder Teknisk service i Vandrehal 2 mellem hal A og Hal C.

Er du i tvivl om noget?
Så kontakt arrangør,  Martin Poorhamidi, mp@auto-show.dk – tlf. 60188087 eller Kasper Erling, ke@auto-show.dk – 23456261.