,

Se den nye Toyota Supra helt tæt på til Auto Show

Toyota Supra til Auto Show

Toyota Danmark kommer til Auto Show med den nye Toyota GR Supra. Der er kun et par biler på danske plader, og den ene af dem kan du opleve helt tæt på til Danmark største bilshow.

Vi kan vist roligt sige, at navnet Supra har fået en legendarisk status over hele kloden. Og rygterne om en ny Toyota Supra svirrede meget, meget længe. Men nu er bilen her, og du kan studere den unikke sportsvogn på nærmeste hold til Auto Show i Odense den 17.-18. august.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Toyota Danmark medbringer en Supra på danske plader, og i skrivende stund arbejder vi på at få en Supra-ekspert til at fortælle om den nye bil i detaljer fra scenen i den store arena, hvor flere andre specielle gæster vil underholde. Så du kan roligt glæde dig til en helt fantastisk spændende weekend i midten af august.

Den nye Toyota Supra har en 3-liters rækkesekser med en enkelt turbolader med twin scroll-teknologi. Den yder 340 hestekræfter og har et drejningsmoment på 500 Nm. I samspil med en 8-trins automatgearkasse, når den nye Toyota GR Supra fra 0 til 100 km/t på blot 4,3 sekunder.

Se bilen i levende live til Auto Show i Odense Congress Center den 17. og 18. august 2019.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Ny Toyota Supra til Auto Show