,

Oplev Motor Mille live på scenen til Auto Show i Odense

Motor Mille til Auto Show i Odense

Danmarks største bilshow får besøg af børnenes største heltinde. Motor Mille fra DR Ramasjang laver show på scenen i den store arena i Odense Congress Center søndag den 18. august. Glæd dig!

Der findes vist ingen børn i Danmark, som ikke kender Motor Mille. Den motorglade pige, som i sit daglige liv går under navnet Mille Gori, har lavet utallige tv-programmer på DR, og så har hun optrådt med teater, udgivet bøger og meget andet.

Til Auto Show 2019 i Odense Congress Center kan gæsterne glæde sig til at opleve Motor Mille give den fuld gas på scenen i den store arena. Det er søndag den 18. august, at der skal sættes det helt store kryds i kalenderen.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Motor Mille lover at lave et fedt show, som både børn og voksne vil synes om. Mille er oprigtigt vild med biler og store maskiner, og det vil kunne mærkes, når hun giver den fuld pedal til Auto Show.

Husk at børn under 7 år kommer gratis ind til Auto Show og dermed også til Motor Milles optræden, hvis de er sammen med en betalende voksne. Så slæb bare en hel flok børn med, så de kan få sig en sjov oplevelse med motor-prinsessen over dem alle.

Du kan opleve Motor Mille live på scenen søndag den 18. august klokken 12.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Motor Mille til Auto Show i Odense