Ombyggede og unikke biler.

Her er et lille udpluk af de unikke ombyggede biler, du kan opleve til Auto Show Denmark 2017.

Mange flere bliver tilføjet senere, så kom snart igen!

Eneste i Danmark: Skyline KGC10.

Danske Allan Arp gemmer på ret specielle biler i sin garage på Fyn, og især én af bilerne er helt unik. Det er en Nissan Skyline KGC10, som er importeret fra Japan og nu ved at blive restaureret til perfektion. Vi har lokket Allan til at komme forbi Auto Show Denmark 2017 med bilen, som til den tid står helt klar. Du kan godt begynde at glæde dig!

SPECS:
Nissan Skyline KGC10
Årgang 1970
Toliters rækkesekser
Antal i Danmark: 1 stk.

EJER:
Allan Arp, Danmark

Legendarisk Opel Manta til Danmark.

Der er langt imellem de biler, som du bare ikke kan glemme. Og her skal du møde én af dem! Den orange Opel Manta er bygget af svenske Hilmersson Racing, og den var på forsiden af Vmax for over ti år siden. Men bilen lever stadig og er nu overtaget af gutterne fra ALK Racing – som vi har lokket til Auto Show Denmark 2017 med bilen. Og vi glæder os!

SPECS:
Opel Manta
Volvo-motor
578 hk
706 Nm

EJER:
ALK Racing, Sverige

Hyundai Veloster med 2JZ.

Vi er så heldige at få besøg af det 18-årige drift-supertalent, André Olsen fra Norge. Han kommer til Auto Show med sin vanvittige Hyundai Veloster, som kan lave nogle seriøse røgskyer!

SPECS:
Hyundai Veloster
Baghjulstræk
2JZ-motor
700 hk
900 Nm

EJER:
André Olsen, Norge

Verdens største big block.

Peter Thau er et kendt navn, når vi snakker amerikanerbiler i Danmark. Men også i resten af verden er Thau blevet lidt af en kendis, efter at hans Corvette med intet mindre end verdens største big block-motor tonede frem på forsiden af Boosted Magazine nummer 20. Du kan møde Peter og den rablende gale Corvette til Auto Show Denmark!

SPECS:
Chevrolet Corvette
1.001 cui V8 big block
25 års ombygning
Så mange kræfter, at den blæser dørene ud i testrummet!

EJER:
Peter Thau, Danmark