Om Auto Show.

Danmarks største bilshow slår for fjerde år i træk dørene op til Odense Congress Center. Over 30.000 kvadratmeter messehaller fyldes med nye biler, superbiler, racerbiler, klassikere og spændende stande. Udendørs er der fuld knald på i den store live arena omgivet af tribuner og oktanfyldt stemning.

Til Auto Show Denmark 2020 kan hele familien opleve de flotteste, vildeste, dyreste og mest unikke biler fra ind- og udland, når de store haller i Odense Congress Center danner rammen om Danmarks største bilshow. Her kan publikum se alt fra klassiske biler og racerbiler til helt unikke superbiler og drømmebiler. Også nye biler for hele familien og masser af spændende stande med udstyr til bilen kan nydes i det store haller. Og den indendørs udstilling bliver større end nogensinde, da den sidste store hal i Odense Congress Center tages i brug i 2020-udgaven af Auto Show.

Men det er ikke kun indendørs, at publikum kan opleve fantastiske biler. Udendørs opbygges hvert år en kæmpe arena med tribuner, hvor racerkørere fra Danmark, Sverige og Norge laver røgfyldte køreshows hele weekenden. Oplev det bedste indenfor rally, karts, baneracere og drifting.

Ses vi til Danmarks største bilshow?

KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER!

Auto Show Denmark 2020 - Odense Congress Center