Hvad er Auto Show?

Danmarks største bilmesse og biludstilling slår for femte gang dørene op til Odense Congress Center. Over 40.000 kvadratmeter messehaller fyldes med nye biler, superbiler, racerbiler, klassikere og spændende stande. Udendørs er der fuld knald på i den store live arena omgivet af tribuner og oktanfyldt stemning.

Til Auto Show Denmark 2023 kan hele familien opleve de flotteste, vildeste, dyreste og mest unikke biler fra ind- og udland, når de store haller i Odense Congress Center danner rammen om Danmarks største bilshow. Her kan publikum se alt fra klassiske biler og racerbiler til helt unikke superbiler og drømmebiler. Også nye biler for hele familien og masser af spændende stande med udstyr til bilen kan nydes i det store haller. Og den indendørs udstilling bliver større end nogensinde, da den sidste store bilmesse nu fylder alle fire store messehaller i Odense.

Også e-sporten fejres igen i 2023. Hal B fyldes med tonsvis af virksomheder og foreninger, der præsenterer det bedste indenfor e-sport og simulator-action. Opleve hvordan de professionelle skærer vigtige tiendedele af deres omgangstider, og få et godt tilbud på udstyr til din helt egen simulator.

Men det er ikke kun indendørs, at publikum kan opleve fantastiske biler. Udendørs opbygges hvert år en kæmpe arena med tribuner, hvor racerkørere fra Danmark, Sverige og Norge laver røgfyldte køreshows hele weekenden.

Ses vi til Danmarks største bilmesse den 19. og 20. august 2023?

KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER!

Aston Martin Copenhagen fremviste biler i særklasse til messen
Drifterne laver altid et hæsblæsende show