,

Mød KK Autoteknik til Auto Show og vind en EMU-motorstyring

KK Autoteknik er mere end klar til Auto Show 2018 – mød motorspecialisterne fra Spøttrup i Hal C

Der findes ikke det på motor, som Karsten og hans hold af specialister ikke kan hitte ud af. KK Autoteknik gentager sidste års kæmpesucces og indtager igen Auto Show Denmark – mød dem i Odense Congress Centers Hal C.

VIND EN MOTORSTYRRING 
Prisen er normalt til at tage og føle på. Men til Auto Show 2018 udlodder Karsten og co. et eksemplar af den 8.900 kroner dyre EMU Black-motorstyring til et heldigt fakturanummer lavet i løbet af weekenden. Altså skal du bare svinge forbi KK Autoteknik og svælge i deres allerede knaldstærke tilbud, så er det måske dig, Karsten ringer op med gode nyheder, når weekend bliver til hverdag efter Auto Show 2018.

EN STAND MED DET VILDESTE SETUP
Men chancen for at vinde en lækker motorstyring er ikke den eneste grund til at kigge forbi KK Autoteknik i Hal C. Tværtimod faktisk. Gutterne fra Spøttrup har nemlig lovet at slæbe det helt store setup med til Odense og Auto Show. Det inkluderer noget så sjældent set som en dieseldrevet BMW 335-rækkeseks-motor med biturbo og DELTA-motorstyring. 

Udover guf fra de øverste værkstedshylder – som MaxxECU-styringer og en masse andet lækkert – er KK Autoteknik også klar med et udvalg af dansk kompressor teknologi fra Rotrex.

MØD EN VASKEÆGTE DHB-LEGENDE
KK Autoteknik tager selvfølgelig også noget på fire hjul med til Auto Show. Mød blandt andet bilen, der hele tre gange er kåret som Danmarks Hurtigste Bil ved at ydmyge al konkurrence over distancen på 402-meter i Vandel. Nemlig den giftgrønne Ford Escort Mk.II’er med over 1.000 hestekræfter!

Og vi fortsætter i ydersporet – for KK Autoteknik har også Danmarks stærkeste Volkswagen Golf VR6 12v med i år. Bæstet yder på plussiden af 1.000 hestekræfter.

Golf VR6

Dagens rulning af Jonas' fine Golf. (Pas på ørene) 😉

Slået op af KK Autoteknik i Lørdag den 27. januar 2018

EN OVERRASKELSE
Udover hårdpumpet europæisk jern vil KK Autoteknik også have lidt af et amerikaner-tema kørende på deres stand i år. Hele to styk Chevrolet Bel Air årgang 1955 fuldender det udtryk. Hvorfor har vi lovet at holde hemmeligt indtil Auto Show 2018 slår dørene op lørdag d. 11. august kl. 10 – men vi tør godt love en danmarkspremiere!