Mød Ulrik Linnemann på scenen til Auto Show

Ulrik Linnemann

Det er faktisk lige meget, hvem du spørger indenfor dansk motorsport. Respekten omkring ‘verdens bedste Ulrik’ er enorm, og vi er alle helt vilde med den ydmyge, charmerende og vanvittigt hurtige nordjyde, som gæster Auto Show.

Med hele tre gange sølv og en enkelt bronze er Ulrik også særdeles kendt i RallyX kredse overalt i Europa. Resultaterne er vel at mærke kommet på en brøkdel af det budget, som de fleste af konkurrenterne brænder af. På banen har Ulrik elegant kørt fra teams og kørere med mange millioner i budget, alt sammen via hans enorme talent og jernhårde vilje.

I år har han taget det helt store skridt op i verdensmesterskabet, samtidig med at han huserer i både EM og RallyX Nordic.

RallyX er en af de hurtigst voksende motorsportsserier i verden. Bl.a. fordi RallyX leverer action og underholdning fra øverste hylde hvert eneste heat, og publikum kan se næsten hele banen fra tribunerne. Sporten kræver noget helt særligt, for der er alle slags underlag på en enkelt omgang, og de specialtunede racere accelererer ligeså hurtigt som en Formel 1-bil. Fik vi sagt, at de også rammer hinanden i kampen om placeringerne? Lidt ‘venskabelig puffen’ forekommer ofte.

RallyX er gladiatorkamp i biler, på tid og omgange.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Til hverdag arbejder Ulrik på slægtens gård i Himmerland. En næsten paradoksal modsætning til race-weekendernes højspændte og oktanfyldte vildskab.

Ulriks motto er ‘Never Give Up’ – og man må sige, at han lever fuldt ud op til det. Her er tale om en af vores absolut største motorsports-helte, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, han fortjener.

Kom til Auto Show og hør historierne om, hvor svært det egentlig er – direkte på scenen i Arena Fyn. Lørdag klokken 12.15 og søndag kl. 14.00. Vi garanterer, at du møder noget frisk og spændende, som du risikerer at følge tættere end alverdens serier og sportsgrene.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Ulrik Linnemann