,

Lamborghini udstiller den spritnye og lynhurtige Huracán EVO

Lamborghini Huracán EVO til Auto Show Denmark

Hvis du elsker superbiler fra Italien, så må du ikke gå glip af årets Auto Show Denmark, hvor Lamborghini Huracán EVO vil kunne opleves for første gang i Danmark.

Når du hører navnet, så sker der noget i din hjerne. Lamborghini. Indbegrebet af frækt, italiensk design og power i spandevis. Og det er præcis opskriften på den helt nye Lamborghini Huracán EVO, som lige nu er på vej til Danmark.

Når du træder ind i de store haller om lørdagen til Auto Show Denmark 2019, så vil en af de første showbiler være lige netop den nye EVO-model, for Lamborghini Copenhagen har meddelt, at de medbringer vilddyret med den specielle bagende til årets Auto Show.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Det er stadig den samme 5,2-liters V10-maskine som i en ‘almindelig’ Huracán. Men effekten er nu oppe på hele 640 hk og 600 Nm. Det er samme specifikationer, som du finder i den fede Huracan Performante.

Den nye EVO bruger 2,9 sekunder på at ramme 100 km/t, og topfarten nås ved 325 km/t. Det hele styres af det nye Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata, som har fat i modellens firehjulsstyring og firehjulstræk, så alt optimeres bedst muligt med henblik på én ting: fart!

Lamborghini Huracán EVO til Auto Show Denmark

Både ude og inde er der ændret på designet, og det gør EVO helt unik. For- og bagkofangere, lygter og udstødningens placering er ændret. Og den fedeste detalje er bagendens ducktail-lignende spoiler, som er integreret i bagklappen.

I kabinen er der kommet ny 8,4″ skærm, og sæderne er i læder og alcantara, og her er en solid portion detaljer i kulfiber.

Mere om bilen her!

Glæd dig til at se den vilde Lambo til Auto Show Denmark i Odense Congress Center den 17. august 2019.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Lamborghini Huracán EVO til Auto Show Denmark