Kom gratis til Auto Show med Dansk Metal

Dansk Metal til Auto Show i Odense

Dansk Metal og Auto Show har indgået stort partnerskab. Det betyder, at alle forbundets medlemmer kan komme gratis ind til Danmarks største bilmesse den 20.-21. august i Odense Congress Center!

Du kender med garanti Dansk Metalarbejderforbund, der i daglig tale blot hedder Dansk Metal. Med stor sandsynlighed er du endda medlem af det store fagforbund, som har over 100.000 medlemmer, der arbejder med mekanik, teknik, elektronik og IT. Og hvis du er medlem – eller påtænker at blive det – er der gode nyheder til dig.

Auto Show og Dansk Metal har nemlig indgået en samarbejdsaftale, der er særdeles fordelagtig for forbundets mange medlemmer. Alle medlemmer kommer nemlig gratis ind til messen – endda via en særlig Dansk Metal-indgang, der bliver placeret i indgang Øst ved Hotel Odense.

Auto Show er med sine over 40.000 kvadratmeter og over 20.000 gæster Danmarks suverænt største bilmesse. 20.-21. august – lige midt i landet.

Få også en kammerat med gratis!
Men ikke nok med, at Metal-medlemmer kommer gratis ind – det er også muligt at tage en ledsager med helt gratis. Det kræver blot, at du som medlem viser dit Metal-medlemskort/app på telefonen. Så kommer I to personer gratis til messen.

“Dansk Metal byder medlemmer og en ledsager velkommen til Auto Show i Odense. Der er en lang tradition for, at Metal er til stede på denne type af messer, for her kommer rigtig mange af Metals medlemmer. Så kan vi tage en faglig snak med medlemmerne og håber, at de får en god oplevelse”, fortæller Carl Mahler fra Dansk Metal.

Læs mere om Dansk Metal og deres mange fordele for dig som medlem lige her: www.danskmetal.dk

Aftalen mellem Dansk Metal og Auto Show gælder for medlemmer af fagforeningen – ikke hvis du kun er medlem af a-kassen.

Må jeg tage min hund med?

Du kan se Dansk Metal-indgangen på nedenstående oversigtskort over Auto Show 2022: