,

Køremaskiner og skarpt design fra Autohuset Vestergaard

Foto: alfaromeo.dk

Det bliver ikke kedeligt, når Auto Show lukker dørene op for tonsvis af spændende nye biler. Hos Autohuset Vestergaard glæder de sig til at vise flere af deres mest populære bilmærker frem til messen.

Auto Show vokser sig større og større år for år. Derfor er interessen fra landets importører og bilforhandler også stigende, og det hilser vi mere end velkommen. Sidste år efterspurgte gæsterne flere nye biler, så det hele ikke kun er superbiler og specialbiler. Derfor kan vi nu afsløre, at Auto Show får besøg af nogle helt fantastiske virksomheder, der tager et stort udvalg af nye biler med. En af de virksomheder er Autohuset Vestergaard.

Med hele 12 bilmærker, 11 værksteder og flere afdelinger både på Sjælland, Fyn og Jylland er Autohuset Vestergaard en af de helt store spillere på det danske marked. Og derfor kan du godt glæde dig til at besøge virksomhedens kæmpestore stand til Auto Show i Odense den 17. og 18. august 2019.

SPAR PENGE PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KØB NU!

Standen bliver fyldt med det bedste indenfor køremaskinerne fra Alfa Romeo, hvor Giulia og Stelvio hitter stort for tiden i hele Europa. Andre italienere stilles også på standen i form af Fiat, som Autohuset Vestergaard også forhandler.

Alfa Romeo og Fiat til Auto Show Denmark Odense

Storsælgere fra Ford og Renault skal du også glæde dig til at se nærmere på, når Autohuset Vestergaards flinke konsulenter står klar til at svare på dine nysgerrig spørgsmål. Og har du spørgsmål til de lækre bilmodeller fra Jeep, kan du også stille dem til Auto Show 2019, for dem har Autohuset Vestergaard også med.

Jeep og Ford til Auto Show Denmark Odense

Sidst, men bestemt ikke mindst, så kan publikum også nyde det nyeste fra vores svenske naboer hos Volvo. Her er der de senere år introduceret den ene succes efter den anden – og dem kan du møde til Auto Show. Glæd dig!

Vil du læse mere om Autohuset Vestergaard? Så klik her.

Køb billetter til Auto Show nu