Kendt Mercedes-tuner med rekord-biler klar til Auto Show 2021

RENNtech til Auto Show

Hvis du vil se nogle af klodens hurtigste Mercedes-biler helt tæt på, skal du besøge Auto Show 2021. RENNtech kommer med to brutale biler.

Med en fortid som teknisk chef hos AMG havde Hartmut Feyhl noget at have sine idéer i, da han i 1989 startede virksomheden RENNtech. En virksomhed, der af mange kaldes den mest seriøse Mercedes-tuner i verden. Med hovedkontor i USA og underafdeling i Tyskland.

De seneste 30 år er der løbet en hel del rekorder ind på kontoen hos RENNtech. I 1996 blev modellen RENNtech E7.4RS kåret som verdens hurtigste sedan med en topfart på over 320 km/t.

Men også i nyere tid har RENNtech nappet et par rekorder. Blandet andet for hurtigste Mercedes nogensinde på den legendariske Nürburgring Nordschleife sidste år i en AMG GT R med RENNtechs R760-pakke. Og ja, det betyder 760 hk, og det gav en tid på bare 7 minutter og 4 sekunder på ‘Ringen’.

Lige netop sådan en model – en AMG GT R med R760-pakke – kan du snart opleve i levende live i Danmark. Nærmere bestemt til Auto Show Denmark i Odense Congress Center.

RENNtech har nemlig meddelt, at de kommer til showet med to modeller. En AMG GT R R760 og en særlig version af Mercedes-AMG E63. Den store stationcar har RENNtech R820 Performance-pakke, hvilket betyder 820 hk og hele 1.050 Nm. Derudover har bilen flotte Vossen-fælge, Akrapovic-udstødning og meget andet.

Du kan se bilerne til Show Show, hvor du kan købe billet i indgangen, men du kan også købe i forsalg og spare 30 procent på weekendbilletterne. KLIK HER for at gå til billetsalget.

RENNtech til Auto Show RENNtech til Auto Show