,

Monster Energys GT-R med 1.200 hk for første gang i DK

LC1_9259

Monster Energy og Auto Show Denmark har indgået et spændende samarbejde, der betyder fornemme gæster til årets store bilshow den 11.-12. august i Odense Congress Center.

Det bliver vildt, når dørene til Odense Congress Center for anden gang slås op i anledningen af Auto Show Denmark. Sidste år kunne publikum opleve en lille Mazda MX-5 med Mad Mike bag rattet i den store race-arena uden for hallerne. I år er det en noget større og måske endnu mere sindssyg bil, der er stjernen i showet.

Bilen er en helt unik Nissan GT-R, som under hjelmen ikke længere har en V6’er med turboer – nu ligger der en potent V8’er også med turbo. Og effekten? Den er oppe på vanvittige 1.200 hk! Kombineret med bredbygning fra Liberty Walk, fælge fra Rotiform og meget andet lækkert, er det her verdens måske mest specielle Nissan GT-R.

ERFAREN CHAUFFØR
Bag rattet sidder den dygtige drift-kører Steve Baggsy Biagioni fra England. Du kender måske ham – og bilen – fra videoen Battledrift #2, som er set over en million gange på Youtube.

Men til august er det altså muligt – for første gang i Danmark – at opleve bilen for fuld skrald i den nu endnu større race-arena til Auto Show Denmark, når Monster Energy lander med Baggsy, den vilde GT-R og en masse andre overraskelser i bagagen.

Spar 30 procent på weekendbilletten lige nu – brug rabatkoden 1AUG på billetsiden HER!

Du kan se Baggsy og den hurtige GT-R i en optagelse fra Goodwood Festival of Speed i England her:

HUSK! Køb billet til Auto Show Denmark 2018 nu og spar 30 procent på weekendbilletten – brug rabatkoden 1AUG nu – KLIK HER!

LC1_4292

Fotos: Larry Chen/Monster Energy