Førende leverandør af biludstyr til Auto Show: “Der venter publikum én på opleveren”

Udstillerlisten til årets Auto Show 2019 er længere end nogensinde, og firmaerne glæder sig. Her skal du høre fra Avant Denmark/Biludstyr.dk.

Hvis du nogensinde har set bilanlæg fra Alpine, alufælge fra BBS, sænkningsfjedre fra Eibach eller luftfiltre fra K&N, så er de med stor sandsynlighed hentet til Danmark af virksomheden Avant Denmark, der måske bedre er kendt som Biludstyr.dk.

Virksomheden fra Århus er med til Auto Show Denmark 2019 med en stor stand, hvor de lover masser af spændende tilbud og flotte biler:

“Vi har masser af produkter med til Auto Show. Blandt andet unikke fælge fra BBS, Vossen, Rohanna og Ferrada, bilstereo fra Alpine, undervogne fra Eibach, låsebolte og fælgsikring fra McGard og bilpleje fra Racoon. Gutterne fra Racoon Car Care kommer og udstiller et par frække showbiler på vores stand, og de er klar med svar på alle publikums bilpleje-spørgsmål”, fortæller salgs- og souschef Flemming Skou.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Avant Denmark/Biludstyr.dk har også selv en række fede udstillingsbiler med til showet, så der venter publikum én på opleveren, lover de.

“Sidst, men ikke mindst, så vil vi i samarbejde med vores forhandler, Extreme Car Parts, selvfølgelig også sørge for, at der kan gøres en god handel under showet”, slutter Flemming Skou.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Racoon Car Care