Auto Show er landets største af sin slags – og et sandt mekka for alle med benzin i blodet. Derfor vender mange af udstillerne fra 2018 tilbage i 2019 med endnu flere unikke biler og produkter.

Over 17.000 danskere var forbi Auto Show Denmark i Odense Congress Center, da 2018-versionen af landets største bilshow løb af stablen i august måned. Det var udstillerne naturligvis meget glade for, så derfor har mange allerede nu – ni måneder før – booket en stand i 2019.

Det gælder blandt andre ProAuto.dk, som havde deres imponerende lager af RS-, AMG- og M-Performance modeller med i 2018. Næste år bliver firmaets stand fyldt med mindst lige så imponerende biler. Så tag din bil med til Auto Show 2019, og lad ProAuto give dig en god byttepris.

Også Payback Lubricants, der er specialister i high performance smøremidler og additiver, er klar med demo og gode tilbud på deres fantastiske olieprodukter til Auto Show 2019.

Payback beskæftiger sig med salg af smøremidler, kemikalier og racing fuel til alle former for køretøjer. De har en imponerende viden, som du kan gøre brug af til Auto Show 2019, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du overhovedet orker.

Mere om Payback på www.payback-lubricants.dk

Er du interesseret i en stand til Auto Show 2019? Se læs mere her!

Husk, at publikum kan spare mange penge ved at købe billetter i forsalg – læs mere lige her!