Fair, Fun and Female til Auto Show – mød tøserne med power

Fair, Fun and Female

Der er ikke mange kvinder i dansk motorsport, men det er en ny gruppe power-tøser nu ved at ændre på. Til Auto Show kan du møde Fair, Fun and Female på banen og på scenen.

Lad os bare indrømme det – der er ikke ret mange med navnene Line, Majbritt, Carina og Jeanette i motorsporten generelt. Men lige præcis de her fire navne er nogle af dem, der i fremtiden er med til at ændre på netop det faktum, at motorsporten er ret domineret af mænd.

Line Sønderskov, Majbritt Linnemann, Carina Møller og Jeanette Kvick er nogle af de mange seje kvinder, som via netværket Fair, Fun and Female vi give kvinderne lettere og en mere naturlig vej ind i motorsporten i Danmark. Og til Auto Show i Odense Congress Center kan du opleve girlpower på den rigtig seje måde.

Fair, Fun and Female tager flere spændende biler med, som du kan se nærmere på i pitområdet, hvor kvinderne vil holde til blandt alle de andre racerteams, som også er med til Auto Show. Pigerne giver den både gas i den store Biltema Live Arena udenfor, men også på scenen i Arena Fyn kan du høre mere om initiativet bag netværket.

Til Auto Show kommer du blandt andet til at opleve Cecilie Trædholms superflotte VW Scirocco, og så kommer en helt unik VW Polo med for at køre race i live arenaen. Det er JP Racings Polo S2000. Bilen er bredbygget og har 270 hk på en sugemotor uden turbo og med firehjulstræk. Der findes kun 12 styk i verden, og teamet har bil nummer 001. Det er den internationale codriver Jeanette Kvick, der har sørget for at lokke bilen til Auto Show.

Også Emma Steensen, der kører 125 cc Dino Kart, kommer også forbi Auto Show og udstiller sin hurtige racer. Kom og få en snak med pigerne, der ved mere om biler og motorsport, end du måske tror.

Herunder kan du se og høre mere til den unikke VW Polo S2000:

Her ses Emma Steensen i sin tidligere FA kart. Dog i en ikke helt godkendt “køredragt”.

Her er Emma i sin nye Dino Kart. Den kan du se til Auto Show.