På baggrund af det seneste pressemøde fra Statsministeriet, er vi nu blevet pålagt at rykke Auto Show til den 21.-22. august 2021. COVID-19 gør det ikke lovligt at afholde messen i år, selvom vi så inderligt havde glædet os til at lave Danmarks absolut største og mest nørdede bilmesse til alle jer bilentusiaster.

“Selvom det skærer mig dybt i hjertet at skulle ‘hoppe’ 2020-messen over, betyder det også, at vi har ekstra meget tid til at planlægge Auto Show 2021, som jeg allerede nu godt kan love, bliver helt ekstraordinært stor og oplevelsesrig,” fortæller arrangør, Martin Poorhamidi.

Derfor behøver du ikke at foretage dig andet end at glæde dig endnu mere, hvis du allerede har købt billet til 2020 – alle 2020-billetter gælder selvfølgelig til Auto Show 2021, nu hvor COVID-19 har ‘snydt’ os alle for årets bil-oplevelse. Har dit firma booket en stand, vil din booking ligeledes blive overført på præcis samme vilkår til 2021-udgaven af Auto Show.

Vi glæder os til at komme på den anden side af virussen og til at byde jer alle velkommen til Auto Show den 21.-22. august 2021.

Har du ikke købt billet endnu, kan du lige nu spare 30% på en af de populære weekendbilletter. Klik HER og køb med det samme!

Mange hilsner fra

Kasper Erling og Martin Poorhamidi
Auto Show Denmark